מבזקים
המייל האדום
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
ספורט
כלכלה
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
חיפוש
ynet
אינטרנט
בעלי מקצוע
קניות
ספקים למשרד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
הורים
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
אוכל
חדשות האוכל
אוכל רחוב
יין, אלכוהול וחיי לילה
צמחוני וטבעוני
מתכונים
מתכונים לפסח 2024
תוכן בשיתוף:
חיי מדף
פרויקט סבתא
פסטיבל גבינות צרפתיות
מקום עם בשר
איך דברים נהיים דברים
הסטייקים הכי טעימים בארץ: מסעדות מומלצות
לא חייבים לנפנף ביום העצמאות - אפשר גם ללכת למסעדה שמגישה נתחי בשר מעולים וליהנות מכל רגע. בחרנו מקומות ברחבי הארץ שמגישים סטייקים משובחים. שווה את המחיר
תיקי גולן
הכינו את הפיתות: 11 סלטים מעולים ליד הבשר
ynet אוכל
שדרגו: 10 מתכונים למרינדה מושלמת לבשר, לדגים ולירקות על המנגל
ynet אוכל
אסאדו וירקות: ארוחת העצמאות של נירה ורותי רוסו
נירה ורותי רוסו
חדשות האוכל
עוד בחדשות האוכל
קרות ומשמחות: בירות מומלצות ליום העצמאות
שי שגב
|
140 מטרים: בצרפת אפו את הבגט הכי ארוך בעולם
ynet
|
מתעצלים לנפנף? שיפודיות מומלצות ברחבי הארץ
ynet אוכל
|
"כל הפטריות מתו": בעלת החווה בצפון נאלצה לסגור
תיקי גולן
|
פסח 2024: מסעדות כשרות בחול המועד
רעות סהר
|
מדריך: איך מסדרים את קערת ליל הסדר?
ynet
|
קייטרינג לפסח 2024: איפה קונים אוכל מוכן לחג?
ynet אוכל
|
פסח 2024: מסעדות פתוחות בליל הסדר
ynet אוכל
|
מתכונים
עוד מתכונים
כמו עוגת שכבות: בשר עם בצל מקורמל
רועי תבור ובן שחם
|
מפתיע: מקלובה פתיתים ובמיה
נופר זוהר
|
סלט סשימי של השף גיא רוזמרין
ynet
|
קובה חגיגית לפסח
ynet
|
מרק גונדי של רותם ליברזון
ynet
|
בלי טיגון: שניצל דג בתנור עם ציפוי פירורי פנקו
מיכל שמיר
|
שידוך מושלם: עוגת פרג ואגוזים
אמיר פורת ורוסלה יונה
|
ביס בריא וטעים: פשטידת פסטה וברוקולי
מירי צדוק
|
פשוט וטעים ליד הקפה: עוגת לימון בחושה
רותי קינן
|
אוכל רחוב
עוד באוכל רחוב
"בסוף המזרחים ניצחו את האשכנזים ביג טיים": דרכו הארוכה של אוכל הרחוב בישראל
אמיר קמינר
|
הכי קליל שאכלתי: החומוס שלא מפיל מעייפות
קובי רובין
|
לא רק אצל אייל שני: הכרובית המטוגנת בפיתה שלא הכרתם
קובי רובין
|
שווה כל שקל: את הפלאפל הוותיק הזה רק המקומיים מכירים
קובי רובין
|
מעדיף את החביתה בלחמנייה הזו על כל ארוחת שף
קובי רובין
|
ראיתי סנדוויץ' טוניסאי בבגט, והייתי חייב גם. איך הטעם?
קובי רובין
|
אתם כנראה לא מכירים את הסנדוויץ' הזה, אבל הוא באמת פגז
קובי רובין
|
נגיסה לוהטת, גבינה מותכת בפנים: סמבוסק מעולה ב-5 שקלים
קובי רובין
|
ביצה עלומה - ביקורת מסעדות
AB-CD היא מסעדה דרוזית שמתנהגת כמו עוד בר אוכל סתמי בדיזנגוף
ביצה עלומה
|
אכלנו במסעדה כשרה במרכז המסחרי בסביון והופתענו ממש, אבל ממש לטובה
ביצה עלומה
|
קרוט היא לא מסעדה, אבל האוכל שם בהחלט טעים
ביצה עלומה
|
בבר יין חיפאי קטן מחברים בין מזרח אירופה למזרח התיכון
ביצה עלומה
|
וידאו אוכל
איתי והדר נרצחו, התאומים שלהם מוקפים באהבה: "ירשו מאבא את התאווה לאוכל"
ברים, מסעדות והמון אנשים: זה האזור הכי רותח בארץ
"בחיים לא נסכים לפתוח מסעדה לא כשרה"
להרים כוסית: יקבים מומלצים במרכז הארץ
השף שהתפלח לעזה חזר לבשל: "אנשים מתרגשים בארוחות שלי"
רותי ברודו צעקה בכנסת: "נשבר. לא נישאר בארץ יותר"
"אמרו לי, קח 2 מיליון דולר ותמצא לוקיישן"
הבייקרי עמד להיפתח אחרי 124 ימים - והציוד נגנב, שוב
"הם תובעים אותנו בהאג ואנחנו קונים מהם ענבים?"
תוכן בשיתוף עם אסם-נסטלה. הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
קופצים לסופר? כך תדעו לבחור את המוצר הנכון
תוכן בשיתוף עם CBC ישראל, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
בירה של תקווה: כך נראה הערב המרגש בפאב האשקלוני
תוכן בשיתוף עם CBC ישראל, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
חוזרים לבלות: הברים של אשקלון קוראים לבליינים
+ynet
שימו את הקמח במקרר: המדריך המלא לאחסון אוכל
יוגב ישראלי
חיים כהן: "הרופא אמר שקיבלתי סוכרת בגלל מתחים נפשיים של הקורונה"
רז שכניק, איתי עמיקם
זה לא כל כך נעים לראות בר סגור: מדריך להכנת קוקטיילים בבית
ערן שיפרמן
גל שני של בישולים: טיפים לשדרוג האוכל הביתי
יניב פוהורילס
צמחוני וטבעוני
עוד בצמחוני וטבעוני
המדריך לאנטיפסטי המושלם
שלומי בן שימול
|
בטעם בשר: הלקוחות חשבו שהם אכלו המבורגר בשרי
הדר סתיו
|
מסעדות, מעדניות ובתי קפה: 30 מקומות טבעוניים ברחבי הארץ
הדר סתיו
|
מקדונלד'ס תתחיל למכור את ההמבורגר הטבעוני של ביונד מיט בארצות הברית
שי שגב
|
מה מכינים מטמפה?
שלי גריפל
|
שבועות לטבעונים: 10 מתכונים לעוגות גבינה ולמתוקים
ynet
|
ליד הבשר: 10 מתכונים לסלטים מושקעים
ynet
|
מתכוננים לחג שני: 3 מתכונים טבעוניים מושקעים
אורי שביט
|
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוד ביין, אלכוהול וחיי לילה
בירה לזכר הגיבור שנפל בקרב: "אלמלא תומר, כל החיילים במיגונית היו נהרגים"
גל גנות
|
"הכול שומם ונטוש, במקום תושבים יש פה צבא": מבשלת הבירה שצופה על לבנון
גל גנות, תיקי גולן
|
היקבים על גבול לבנון במתכונת שטח צבאי סגור
שי שגב
|
היינן שאימץ כלבה של מפונים, גילה שנולדה בדיוק בבציר
שי שגב
|
פסטיבל בירה מחשמל: ביקרנו באוקטוברפסט במינכן
אופיר יונתן
|
הושמדו בקבוקי יין במאות אלפי דולרים - אחרי שהוטבעו בקרקעית האוקיינוס
שי שגב, קליפורניה
|
תחילת הבציר: איך גל החום הקיצוני ישפיע על היין שלנו?
תיקי גולן
|
בן גוריון, שומע? שתלנו גפנים בנגב
תיקי גולן
|
יין ישראלי בגבעת הקפיטול
ynet אוכל
|
עוד בעולם האוכל
כתבות נוספות
המגמות והטרנדים: כך תראה התזונה שלנו בשנת 2024
בשיתוף קבוצת שטראוס
|
תוכן בשיתוף עם קבוצת שטראוס, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
הלביבות שתכינו בחנוכה יכולות לעזור לשיקום העוטף
בשיתוף קבוצת שטראוס
|
תוכן בשיתוף עם קבוצת שטראוס, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
איך מזהים יין איכותי? ביקרנו בחגיגות ה-40 ליקב רמת הגולן וקיבלנו תשובות
בשיתוף יקב רמת הגולן
|
תוכן בשיתוף יקב רמת הגולן, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
נשים יוצרות קולינריה: פסטיבל ראשון מסוגו בתל אביב
בשיתוף שרונה מרקט
|
תוכן בשיתוף עם שרונה מרקט, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
קינואה: הלהיט החדש של החקלאות בישראל
עודד שלום
|
אוכלים טוב, עושים טוב: מחבקים את העסקים
שי קנפו
|
שרשרת המזון
יובל חנינוביץ'
|
הרכה, הקשה והמובחלת – עד כמה אתם מכירים את הגבינות שאתם אוהבים
לין לוי
|